Designade utbildningar

Varje företag är unikt. Därför designar vi utbildningar som passar just ditt företag, dina ledares och medarbetares behov. Utifrån behoven skapar vi tillsammans med dig som kund en utbildning där varje modul har specifika teman, praktiska uppgifter och uppföljning. Våra utbildningar garanterar ökad kunskap, förståelse för den nödvändiga processen, delaktighet och innehåller verktyg som låter företaget utvecklas vidare.

Det är kombinationen av våra kompetenser med kundens kunskap om sitt specifika företag som lagt grunden för vår gemensamma framgång de senaste 20 åren. Bland de kompetenser vi bidrar med märks: situationsanpassat ledarskap, grupputveckling, självinsikt, feedback, förändringsarbete, mångfald, kommunikation, stress, krishantering, samtalsmetodik och konflikthantering.

Att investera i medarbetarnas kunskap ger ökad lönsamhet. Tillsammans kan vi göra det bättre.

Som kund möter du utbildare från Consentio Ledarskap med chefserfarenhet, pedagogisk kompetens och vana av att bedriva utbildningar på svenska, engelska och tyska, över hela Sverige, i Europa och i USA.

 Testflygningar

Mellan mötena ges du som deltagare möjlighet att i vardagsarbetet testflyga dina nyvunna insikter och kompetenser. Parallellt arbetar du med givna hemuppgifter, individuellt eller i mindre grupp.

Målgrupper är i huvudsak chefer, ledningsteam, arbetsgrupper, medarbetare, säljare och projektledare.