Vi fyller 25 och firar med 25% rabatt under 2023 på kurserna inom Diplomerat Ledarutvecklingsprogram (LUP) 

 

Utvecklas som ledare, chef och människa!

Consentio Ledarskaps Diplomerade Ledarutvecklingsprogram – LUP – är ett komplett utvecklingsprogram på 15 dagar, uppdelat på tre tillfällen. Programmet innehåller guldkornen bland våra utbildningar.

Genom upplevelsebaserad inlärning ger kursprogrammet en unik möjlighet att utvecklas som människa, ledare och chef.
Du inleder med UGL - Utveckling av Grupp och Ledare. Därefter väljer du vilken av kurserna Grupputveckling och Ledarutveckling du genomför som steg två respektive steg tre, de kan även genomföras som enskilda utbildningar. Kursprogrammets tre delar ger en unik möjlighet att skapa givande nätverk mellan kursdeltagarna. Vi boostar deltagarna som i sin tur får sina organisationer att lyfta.

”Jag kan varmt rekommendera Diplomerat Ledarskapsutvecklingsprogram. De verktyg och den självinsikt som jag fått är givande och inte minst utvecklande. Jag tar med mig all kunskap och vägledning som handledarna delat med sig av. ”
Lotta Nordblad, Enhetschef, Ögonsjukvård, Skånes Universitetssjukvård.

Upplägget av Consentio Ledarskaps Diplomerade Ledarutvecklingsprogram ger en god möjlighet att själv styra vägen till diplomering genom att välja de kursveckor som passar dig bäst.

 


Steg 1, Utveckling av Grupp och Ledare (UGL). Denna kurs inleder du med.
Steg 2 och 3, du väljer själv vilken av kurserna Grupputveckling - att leda sig själv eller Ledarutveckling - att leda andra du vill gå först.

 

Kursinformation
Kurskostnaden under 2023 är 29.400 22.050 kr (moms tillkommer) inklusive kost & logi. 
Båda kurserna genomförs på Sundbyholms Slott, se kursvecka under respektive länk ovan.
Varje kurssteg leds av två erfarna handledare och varje kurssteg omfattar fem dagar, inklusive kvällar.
Vi bor i enkelrum på kursgårdar av hög standard i lugna miljöer. Måltider som ingår är frukost, lunch, tvårätters middag samt fika.

Mer om Diplomerad Ledarutveckling

        

 

 

Populära öppna utbildningar hos Consentio Ledarskap

Vi designar utbildningar som passar just ditt företag, dina chefers och medarbetares behov. Våra program garanterar ökad kunskap, förståelse för den nödvändiga processen, delaktighet och innehåller verktyg som låter företaget utvecklas vidare. 

Intent based leadership (IBL)

Intent-Based Leadership är en tillitsbaserad och coachande ledarskapsutbildning som hjälper dig till ett värderingstyrt synsätt. Här lär du dig skapa team i världsklass i en arbetsmiljö som uppmuntrar medarbetarna att komma till sin rätt. Insikter och verktyg hjälper dig och din verksamhet bli effektivare genom att forma en atmosfär där alla individer bidrar med sin syn på problem och lösningar utifrån olika perspektiv. 

Utveckling Grupp & Ledare (UGL)

UGL är en grundläggande ledarskapsutbildning. Grundtanken är att alla ingår i ett sammanhang och deltar i samverkan med andra människor. Utbildningen riktar sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap och medarbetarskap oavsett vilken roll du har på din arbetsplats. Kursen är givande kurs oavsett om du är verksam i näringslivet, offentlig förvaltning eller i en intresseorganisation.