Ledarutveckling - Att leda andra

En av delarna i vårt Diplomerat Ledarutvecklingsprogram (LUP).

Har du redan idag ett ledaransvar? Eller är det så att du kommer att få? Eller vill du helt enkelt utvecklas som människa? I så fall är detta kursen för dig.

Kursen vänder sig främst till dig som har eller ska få ett ledaransvar i en eller annan form. Genom uppgifter, diskussioner och teoripass fokuserar kursen på områden som, vi av erfarenhet vet, ligger inom ledarens vanligaste utmaningar. Ledarutveckling ger bra verktyg för ett tydligt och utvecklat ledarskap med en hög grad av personlig omtanke.

Kursen tränar din förmåga att se och hantera konflikter. Möjlighet att reflektera kring faktorer som gynnar ett utvecklande ledarskap och arbetsmotivation. Du får
kunskap inom ämnet lagutveckling. Utvecklar din kompetens om stress och stresshantering samt tränar din förmåga att kommunicera i svåra samtal, medling
och delegering.

Du kommer att få feedback på ditt chefskap, ledarskap och din person från dina medarbetare genom vår WorkSpirit Ledarfeedback eller WorkSpirit Medarbetarfeedback om den passar just dig bättre. Du får även upprätta en personlig handlingsplan i syfte att utvecklas som ledare, chef och medarbetare.

Aldis Reynisdottir:
”En otroligt givande kurs innehållande ren kvalité! Jag är väldigt nöjd med kursen och upplägget mellan praktiska moment, diskussionsgrupper och teori.”

Aktuella kurstillfällen

Vecka 46 2023

Sundbyholms Slott

       

 Kurskostnaden under 2023 är 29.400 22.050 kr (moms tillkommer) inklusive kost & logi. 


Läs om 
Grupputveckling i vårt Diplomerade Ledarutvecklingsprogram

Produktblad Diplomerad Ledarutveckling