Qarriär – kvinnor utvecklar sitt ledarskap

Många företags och organisationers vardag består av hård konkurrens. Då är det viktigt att tillvarata all den kompetens som finns i företaget. Och då menar vi hela kompetensen. Qarriär är en utbidlning designad för kvinnliga chefer. En riktad insats som ger fler kvinnliga chefer på högre nivå. Utbildningens huvudinnehåll är att lära sig mer om sig själv, utveckla sitt ledarskap samt bygga ett personligt nätverk.

Qarriär riktar sig till kvinnor som varit chefer i några år. Som är mogna för att ta nästa steg, men av någon anledning inte gjort det. Nu är det dags!

Reflektioner från Qarriärkvinnorna 

"Väldigt bra ledare, inspirerande, förtroendeingivande, öppna och kunniga. Tydliga och spontana. De gjorde hela kursen.”

”Stort tack för allt, ni har fått mig att växa som människa, ledare och kollega.”

 ”Bra att det inte var kvinnor-kan-utbildning”

”Mycket bra inspiration att ta med sig hem. Har fått många inputs att fundera på som leder till förbättringar i ledarskapet.”

”Prestigelöst”

 


 

Populära utbildningar hos Consentio  

Vi designar utbildningar som passar just ditt företag, dina chefers och medarbetares behov. Våra program garanterar ökad kunskap, förståelse för den nödvändiga processen, delaktighet och innehåller verktyg som låter företaget utvecklas vidare.

 

Intent based leadership 

Intent-Based Leadership är en tillitsbaserad och coachande ledarskapsutbildning som hjälper dig till ett värderingstyrt synsätt. Här lär du dig skapa team i världsklass i en arbetsmiljö som uppmuntrar medarbetarna att komma till sin rätt. Insikter och verktyg hjälper dig och din verksamhet bli effektivare genom att forma en atmosfär där alla individer bidrar med sin syn på problem och lösningar utifrån olika perspektiv.

 

UGL    

UGL är en grundläggande ledarskapsutbildning. Grundtanken är att alla ingår i ett sammanhang och deltar i samverkan med andra människor. Utbildningen riktar sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap och medarbetarskap oavsett vilken roll du har på din arbetsplats. Kursen är givande kurs oavsett om du är verksam i näringslivet, offentlig förvaltning eller i en intresseorganisation.